Regler & info

For NørregadeTeatrets friluftsforestillinger i Hylddalen eller på Bandholm Station gælder flg. regler i forbindelse med regnvejr og evt. aflysning: 

Det danske vejr er omskifteligt, og det har vi desværre ingen indflydelse på. Den ene dag er det solskin, den næste regn og rusk. Det er betingelserne for at spille udendørsteater i Danmark. Det lunefulde vejr taget i betragtning, er det derfor også en god idé at klæde sig på, så man er forberedt på lidt af hvert. - NørregadeTeatret er på forestillingsdage i kontakt med forskellige vejrtjenester, og da der ikke kan gives 100 % sikre varslinger i løbet af dagen, aflyser vi ikke en forestilling, selvom det har regnet hele dagen. Der er altså intet nyt at hente ved at ringe til os i løbet af eftermiddagen eller aftenen.

Hvis der forventes opklaring i løbet af 45 minutter, udsætter vi forestillingen. Hvis forestillingen derefter aflyses, inden der samlet er spillet 30 minutter af forestillingen, ombyttes / refunderes billetterne. - Det modsatte kan også ske. Sol kan ændre sig til regn. Ofte er der kun tale om byger, hvorfor forestillingen i første omgang afbrydes, hvorefter forestillingen fortsætter. Dette kan ske indtil flere gange. I dette tilfælde ombyttes/ refunderes billetterne ikke.  

Det sker også, at regnen ikke hører op, og resten af forestillingen må aflyses efter afbrydelsen. I dette tilfælde gælder følgende retningslinjer: Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.