Inden jeg fylder 67 - UDSOLGT

 ”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder.  Forstår I? Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt som det kunne være. Jeg elsker at undervise.  Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!”

”Siden har jeg forsøgt at fylde dagene så godt som muligt – møder venner, tager til San Francisco, på museum eller kunstgalleri, men om aftenen - er jeg alene og vældig ensom. Og jeg har ikke kunnet få den tanke ud af mit hoved: – hvad nu hvis jeg allerede har fået de berøringer, knus, kærtegn, jeg nogensinde kommer til at få? Hvad nu hvis det var det? Mit liv er forbi, nu er det bare at vente på at klokken slår et par gange mere...”

ÆNDRING I ROLLELISTEN - Pia Rosenbaum har pga. sygdom overtaget rollen som Jane fra Kirsten Lehfeldt. 

Pia Rosenbaum tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Inden Jeg Fylder 67… kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse af, at livet sgu snart rinder ud….

Spilledage

Onsdag den 28. marts kl. 19.30

Billetpriser

 

A-stole

B-stole

C-stole

Løssalg

Udsolgt

Udsolgt

Udsolgt

Abonnementspris

Udsolgt

Udsolgt

Udsolgt

Unge under 25 år

Udsolgt

Udsolgt

Udsolgt

Gruppe +20 personer

Udsolgt

Udsolgt

Udsolgt

Køb billetter online