Ronja Røverdatter Musical for hele familien

Ronja Røverdatter

Nu spiller NørregadeTeatret endelig Astrid Lindgrens ”Ronja Røverdatter” dramatiseret af Annina Enckell, og med sangtekster og musik af Sebastian.

Ronja Røverdatter er historien om venskab, kærlighed og liv og død. Den handler om Ronja Røverdatter, der fødes en uvejrsnat hos Mattisrøverne i Mattisborgen. Da Ronja er tæt på sin 14 års fødselsdag får hun lov at bevæge sig ud i skoven. Her møder hun for allerførste gang et andet barn - Birk.

Birk bliver Ronjas bedste ven, men fjendskabet mellem deres fædre - Mattis og Borka - tvinger de to børn til at forlade deres familie og flytte ud i skoven. Ude i skoven lurer farer allevegne, rumpenisser, heksefugle, grådværge og andre væsner.

De to børn ved, at de ikke kan blive i skoven, når vinteren kommer, for så vil de sulte og dø af kulde. Men hvad gør Ronja, når hendes far er for tykhovedet til at forstå, hvad der er det vigtigste i livet og samtidig er ved at blive vanvittig af sorg over, at have mistet sin datter?

Astrid Lindgrens smukke historie og Sebastians fine musik gør ”Ronja Røverdatter” til en skøn teateroplevelse for hele familien.

Iris Mealor Olsen, som var NørregadeTeatrets ”Annie”, spiller Ronja, og Jacob Leander Adsersen, som spillede Pinnochio i ”Shrek” i sidste sæson, er Birk. Mikkel Vadsholt spiller Ronjas far, Mattis. Desuden medvirker NørregadeTeatrets ensemble.

Koreografi: Heidie Scheibye

Scenografi og kostumer: Kirsten Victoria Lind

Musikalsk indstudering: Jørn Bonde

Iscenesættelse: Frank Rubæk

Spilledage

Spillede på NørregadeTeatret i 2016