To mænd, ti valg og hundrede fordomme

I en digitaliseret hverdag fuld af hurtig og overfladisk kommunikation er det nemt for mennesker at polarisere sig og skabe et os’ og dem’. 

Denne forestilling fejrer vores forskelligheder, og skaber et rum, hvor vi både tør grine af os selv og nikke anerkendende til naboen på trods af, at vi ikke er ens.

Forestillingen skabes i et krydsfelt mellem kabaret, stand up og show, og er en underholdende og aktuel teaterforestilling, der sætter fokus på alle de fordomme, valg og forskelligheder, voksne mennesker møder både i deres hverdagsliv – og i livets yderpunkter.

To mænd, ti valg og hundrede fordomme er en humoristisk og ærlig fortælling om det at være menneske i dagens Danmark. Samtidig er det et nærværende og rørende portræt af et venskab, der fejrer skønheden i at rumme hinandens meninger og valg, selvom de ligger langt fra ens eget ståsted.

Der bliver rig mulighed for både at grine af sig selv og hinanden, men også til at blive berørt og oprørt, når Knop og Vadholt fra scenen sætter skarpt på vores fordomme og vores valg — og hvor forskellige normerne faktisk er i dagens Danmark.

Forestillingen skrives af stand up-komiker Sebastian Dorset, der med sin humor og skarpe formuleringer vil give publikum en oplevelse fuld af refleksioner om forskelle, livssyn, livskriser, valg, moral og normer.

To mænd.. tager udgangspunkt i de to medvirkendes ven- skab, der er skabt på baggrund af og til trods for de to mænds store forskelligheder. Vadsholt og Knop har siden de mødtes været betagede af deres forskellighed i stort set alle livets aspekter – og det har været en tilbagevendende fascination, som de har brugt positivt som en motor til samtaler, nye måder at opleve verden på – og evig benzin til venskabelige drillerier.

 

Medvirkende:

Joachim Knop & Mikkel Vadsholt

Instruktion:

Kasper Barfoed

Manuskript:

Sebastian Dorset

 

 

Spilletid: ca. 70 min. uden pause.

Spilledage

Fredag den 28. april kl. 19.30

Lørdag den 29. april kl. 15.00

Billetpriser

 

 

To mænd...

A-stole

B-stole

C-stole

Løssalg                  

195,00

165,00

145,00

Abonnementspris

150,00

120,00

100,00

Unge under 25 år

120,00

90,00

70,00

Gruppe +20 personer

160,00

130,00

110,00

 

Køb billetter online