Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie

Mød Alexander og Peter fra den kendte podcast ”Vanvittig Verdenshistorie”, som deler en fælles passion for øl, humor og vilde historier.

I deres podcast ”Vanvittig Verdenshistorie” kombinerer de alle tre elementer.

Her dyrkeres de vilde fortællinger, du ikke finder i historiebogen. Det er historier, hvor virkeligheden overgår den vildeste fantasi. Både fra den nærmere nutid, fjerne fortid, ind- og udland.

Man skulle tro, det var løgn - men den er sgu god nok!

Alt sammen fortalt over en kold øl i gode venners lag. Til sidst bliver historierne vejet op mod hinanden og placeret på Vanvidsbarometeret, så vi har helt styr på, hvad der er den vildeste hændelse i verdenshistorien.

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et halvt år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Og der ligger de selvfølgelig stadig. Med over fire millioner downloads og snart 250 afsnit i rygsækken drager de ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier, og du kan altså opleve ”Vanvittige Verdenshistorie” live på NørregadeTeatret.

Showet inkluderer opvarmning, optagelse og en pause. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

MEDVIRKENDE
Peter Løhde og Alexander Janku

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Spilledage

Fredag den 22. september kl. 19:30