Julekoncert Med Mark & Christoffer

Christoffer Brodersen spillede med stor succes den mandlige hovedrolle som soldaten Chris i Nørregadeteatrets opsætning af "Miss Saigon" i Hylddalen. Nu vender han tilbage til teatret og laver sammen med vennen og spillemakkeren Mark Dixon en hyggelig og intim julekoncert .

Duoen Mark & Christoffer er blevet kaldt ”Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen”. De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasietiden i Sønderborg og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk: Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som ”Most outstanding vocalist of the year. Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia med topkarakter i sin afsluttende sangeksamen.

Begge sangere har siden levet professionelt af deres passion for sang og musik, og de er vant til at stå på de store scener rundt om i landet: Mark som frontman i det populære showorkester Superband, Christoffer som sanger i vokalgruppen Basix og hovedrolleindehaver i musicals som Les Miserables, Chess og senest Miss Saigon.

Men når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk: Tiden bliver skruet tilbage. Sangene rører ved en. Og den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor smitter og omfavner publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

Gennem årene har Mark & Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. og til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere såsom Have Yourself a Merry Little Christmas, Last Christmas og En rose så jeg skyde.

Det er to venner, der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 17 års makkerskab og venskab kogt ned til én hyggelig aften.

Spilledage

Tirsdag den 13. december kl. 19.30