Stig Rossen- hylder John Mogensen NY DATO! 16. maj 2021 KL. 15.00

Kære billetkøber!

Hurra! Nu sker det!

Endelig må vi åbne igen og vi glæder os meget til at byde dig velkommen tilbage i NørregadeTeatret" og koncert med Stig Rossen, som hylder John Mogensen søndag den 16. maj kl. 15.00. Dørene åbner kl. 14:30 og kom gerne i god tid, så vi kan få jer alle ind i salen på en god måde. Der er enkelte Corona-restriktioner, der skal overholdes. Ved indgangen skal du udover din billet medbringe et gyldigt Corona-pas. Det vil sige at du skal dokumentere at du enten er færdig-vaccineret, har haft Corona eller at du har en negativ Corona-test som er højst 72 timer gammel. Dette kan både være quick-test eller PCR-test. Du skal huske at bære mundbind, når du ankommer samt når du bevæger dig rundt i teateret. Når du sidder på din plads må du gerne tage mundbindet af. Koncerten er siddende, og vi har været nødt til at lave nye pladser til jer, for at sikre, at der er den nødvendige afstand mellem publikum - så når du kommer til teatret, får du en kuvert med dine nye billetter. Det vil være muligt at købe drikkevarer i baren inden koncerten og tage dem med ind i salen.

Vi glæder os til at se dig - og til at komme i gang igen!

 

Der bliver nok at synge med på og masser af god stemning, når Stig Rossen gæster NørregadeTeatret med sin vidunderlige hyldest til John Mogensen.

 

Med sig har Stig Rossen kapelmester Lars Jørgensen, klaver, Kalle Magnusson, bas, og Tom Jensen, på trommer. 

 

Forestillingen varer godt et par timer (inkl. pause) - og du kommer ikke bare til at høre en perlerække af John Mogensens udødelige sange - men også skønne historier om hans liv.

 

Spilledage

Spilledage

Søndag den 16. maj 2021 kl. 15.00

 

 Alm. forsalg til koncerten åbner 1. september.

 

 

Billetpriser

Stig Rossen –

hylder John Mogensen

A-stole

B-stole

C-stole

Løssalg

          245,00

225,00

215,00

Abonnementspris

          195,00

175,00

165,00

Gruppe +20 personer

          230,00

200,00

190,00