Tilmelding til NørregadeTeatrets Teaterskole 2020

NY SÆSON I NØRREGADETEATRETS TEATERSKOLE for børn og unge!

Hvis du er barn eller ung på NørregadeTeatrets teater- og danseskole, får du en unik mulighed for at dygtiggøre dig inden for både klassisk og moderne dans, showdans samt mimik og drama, sang og mental-træning.

At danse og spille teater på NørregadeTeatret er en rigtig god mulighed for at prøve og dygtigøre dig i mange af teatrets funktioner. Du får mulighed for at starte og gradvist dygtiggøre dig i trygge, hyggelige og udfordrende rammer.

Både dans og drama kræver en høj grad af disciplin og kultur, og det kan være med at udvikle dig som person. Samtidig er det både god og sjov motion i selskab med ligesindede kammerater.

Endeligt og måske ikke helt uvæsentligt, får du eventuelt muligheden for at komme med på scenen og optræde i NørregadeTeatrets forestillinger på Banegårdspladsen og i Hylddalen når, det passer ind i repertoiret.

Undervisningen varetages af vore dygtige instruktører, og der vil udover de faste instruktører, være flere gæstelærere med særlige kompetencer efter behov.

Vi tilbyder tre hold:

Hold I for (6-9-år)
Hold II for (10-13)
Hold III for (14-17)

Opstart: September 2020

Vi kender ikke ugedagen endnu, med tidspunktet vil være mellem kl. 15.00 - 19.00 alt efter hvilket hold man deltager på.

Det koster kr. 85,- pr uge at deltage i undervisningen på NørregadeTeatrets Teaterskole.

Du kan tilmelde dig via dette link:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScj7mbKdEmedpWnA…/viewform…

Sidste frist for tilmelding er den 1. august 2020

Bemærk: Da vi har et begrænset antal pladser på holdene, vil der være en lille optagelsesprøve og NørregadeTeatret forbeholder sig retten til
at prioritere blandt de tilmeldte elever.

Spilledage