Mikkel Karlsen Show

En aften tankelæsning og manipulation - mød Mikkel Karlsen

Kom og mød en af Danmarks bedste inden for psykologisk underholdning!

MikkelKarlsen er klar medet tempofyldt og underholdende show, du aldrig vil glemme.Mikkel kan trænge helt ind i de fjerneste kroge af din underbevidsthed med en fascinerende optræden, hvorhan med en blanding af tankelæsning og manipulation får dig til at stille spørgsmålstegn ved dine egne valgog forestillinger.

Psykologisk underholdning er meget mere end blot tryllekunst og korttricks. Det er tankevækkende og inspirerende underholdning i et dynamisk show, hvor publikum inddrages og udfordres på deres selvindsigt.Mikkels show består af en vifte af elementer fra psykologiens og mentalismens verden og ligger i spændingsfeltet mellem tankelæsning, manipulation, hypnose og illusion.Glem den klassiske tryllekunstner. 

Mikkel kan læse dig som en åben bog ved at observere alt fra din stemmeføring og kropssprog til de helt små, subtile ansigtsudtryk!

Det kan virke manipulerende, men samtidig er det sjovt og dybt fascinerende. Showet er seriøsunderholdning, der giver stof til eftertanke og et mentalt energiboost til hjernen, mens du desperat forsøger at forstå, hvad der lige skete. 

Netop derfor er Mikkels show meget mere end blot underholdning – det er en oplevelse, der hænger ved lang tid efter.

Underholdning i verdensklasse, der får dig helt ud på kanten af sædet i fascination og undren over, hvordan han gør det...

Spilledage

Fredag den 20. oktober kl. 19:30