Julekoncert med Mark & Christoffer - UDSOLGT

Duoen Mark og Christoffer er blevet kaldt "Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen". De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasiet og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk. Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og i sidste sæson spillede han hovedrollen som soldaten Chris i NørregadeTeatrets ”Miss Saigon”

Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en. Den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

Gennem årene har Mark og Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, ”En rose så jeg skyde” og ”Last Christmas”.

Det er to venner der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 17 års makkerskab og venskab - 2 timers koncert.

Spilledage

Tirsdag den 12. december kl. 19.30

Billetpriser

Typer: A-billet B-billet C-billet
Løssalg pris: Udsolgt Udsolgt Udsolgt    
Abonnementspris: Udsolgt Udsolgt Udsolgt    
Unge u. 25 år: Udsolgt Udsolgt Udsolgt    
Gruppe +20 pers.: Udsolgt Udsolgt Udsolgt    
Køb billetter online