Persondata - og sletning af personlige oplysninger

VORES PERSONDATAPOLITIK ER OPDATERET!

NørregadeTeatret har, som følge af den nye EU-lovgivning, opdateret vores persondatapolitik. Det har indflydelse, når vi sender dig et nyhedsbrev. 

Privatlivspolitikken handler hovedsageligt om, at du fremover får endnu større kontrol over dine personlige data, og hvem du deler dem med.

EU’s nye lovgivning kræver, at vi som virksomhed holder persondata opdateret. Vi vil derfor opfordre dig til, at du holder øje med, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev med den korrekte emailadresse og navn, hvis du fortsat ønsker at modtage information om NørregadeTeatrets aktiviteter.

Det er vigtigt for os, at vi opbevarer dine personlige data sikkert og lovmæssigt, og fremadrettet at leve op til  de høje standarder for persondatapolitik, som er blevet introduceret gennem EUs persondataforordning også kendt som General Data Protection Regulation (GDPR).
 
Den nye lov træder i kraft den 25. maj 2018. Fortsætter du med at modtage vores nyhedsbrev herefter, gør du det i henhold til den nye datapolitik.

Vi registrerer dit navn og din emailadresse, når du købe billet hos os, og sender efterfølgende nyhedbrev om vores næste forestilling. Hvis ikke du ønsker dette, kan du til enhver tid framelde tjenesten, enten i bunden af alt, hvad vi udsender eller ved at skrive til os på info@noerregadeteatret.dk
 
Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du er altid velkommen til at kontakte os på nt-adm@noerregadeteatret.dk, hvis du har spørgsmål til indsamlingen af personoplysninger.

 

SLETNING AF PERSONDATA

EUs persondataforordning giver forbrugere rettighed til at få slettet deres data hos virksomheder og organisationer.

Hvis du ønsker at få slettet dine persondata hos NørregadeTeatret, så kontakt os på info@noerregadeteatret.dk

Derefter vil din anmodning blive behandlet.

Bemærk: Hvis du har et økonomisk udestående med Teatret eller lig., så slettes dine data ikke.

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger NørregadeTeatret har om dig.