Senior Stand-up i farver med Jan Hertz

Senior stand up -  i farver” med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor stand-up genren får en ny dramatisk udtryksform.


Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg.

Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer og  publikum ”møder”  Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

 

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. 

Som Teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke - men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde:  At se livet i øjenhøjde!

 

En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Spilledage

Søndag den 16. februar 2020 kl. 15.00

Billetpriser

Billet inkl. kaffe og kage

Typer: A-billet B-billet
Løssalg pris: 155,00 155,00      
Abonnementspris:   55,00   55,00      
Unge u. 25 år: 155,00 155,00      
Gruppe +20 pers.: 155,00 155,00      

 

Køb billetter online