Snedronningen - med Susse Wold

Snedronningen

af H. C. Andersen med Susse Wold

En historie der er mere relevant i 2020 en nogensinde før. Det er en af Susse Wolds største succeser, som nu kan opleves på NørregadeTeatret

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

Eventyret Snedroningen indeholder næsten alt - poesi, drama humor og lærdom.

Susse Wold siger om Snedronningen:

”Vi lever i en åndløs tid hvor mange føler sig fortabte og isolerede. Vi er blevet forført af Snedronningen, væk fra os selv. Vi har fået en splint af det knuste troldspejl i øjet og kan nu kun se fejlen ved alle ting. Måske har vi også glimtvis fået en glassplint i hjertet så det fryser til is og vi ikke mere kan føle noget. Derfor har jeg lyst til at fortælle det af H.C. Andersens eventyr, som jeg altid har holdt mest af.”

Snedronningen har bud til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstands hovmod. Når vi er ved slutningen af forestillingen, ikke bare ved vi mere med vores forstand. Vores hjerte er også blevet rørt, vores poetiske drømme er blevet rigere, og skulle vi have glemt det, så minder denne anderledes forestilling os om, hvor store fortællere både H. C. Andersen og Susse Wold er.

Bedre, varmere og smukkere kan det ikke gøres.

 

Spilletid: 75 min. uden pause.

Spilledage

Søndag den 16. oktober kl. 15.00

Billetpriser

Løssalg
150,00 kr. - 190,00 kr.
Ung under 25
40,00 kr. - 115,00 kr.
Gruppe +20
115,00 kr. - 155,00 kr.
Køb billetter online