Musik i Hylddalen - Lollands største havefest!

 

MUSIK I HYLDDALEN

LØRDAG DEN 25. JUNI 2022

Koncert-dagen er i to dele:

En ”eftermiddagskoncert” som henvender sig til familiepublikummet, og en ”aftenkoncert” som er rettet mod det voksne publikum.

HUSK - 1 barn må tage 1 voksen med GRATIS!

Eftermiddag kl. 15.00:

Rosa fra Rouladegade

De fleste børn kender Rosa fra blandt andet Tv-programmerne Rosa fra Rouladegade og Sovedyr på eventyr. 

Rosa sætter strøm til piskeriset og er klar til at piske en stemning op. Godt hjulpet af musikerne Palle og Sille samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang hits. Med sig på scenen i Hylddalen har Rosa Sille Grønberg på guitar og kor samt Palle Windfeldt på guitar og kor.

Rosa opfordrer alle børn til at tage deres yndlingsbamse med, så den også kan være med til at feste og danse, så væk sovedyret og kom og kagerock og rul!

 

Rockbussen

Rockbussen er et HØJ-OKTAN ROCKSHOW for børn og unge.

Rockbussen garanterer musikalsk kvalitetsunderholdning, glade børn og voksne og tager publikum med på en rejse til rockens rødder, klichéer og masser af energi, glæde, sceneshow, sang og dans.

Rockbussen består af 4 musikere med erfaring fra de største scener og nogle af landets mest anerkendte kunstnere, eks. Michael Falch, Sanne Salomonsen, Mike Tramp, Hotel Hunger, Nikolaj Steen, Tommy Seebach og Spacehead.

 

 

Aften kl. 20.00:

 

"Fyr og flamme"

Fyr og Flamme er en dansk musikduo bestående af Jesper Groth og Laurits Emanuel der repræsenterede Danmark i Eurovision Song Contest 2021, med sangen "Øve os på hinanden". Fyr og Flamme fik først succes i 2020 med debutsinglen "Menneskeforbruger", som i september 2020 lå nummer 1 på P3 Listen.

 

 

"Magtens korridorer"  

Magtens Korridorer er en dansk rockgruppe. Magtens Korridorer opstod midt i 1990'erne og havde succes som liveband i det københavnske universitetsmiljø. Magtens Korridorer er karakteriseret ved udelukkende at spille egne, dansksprogede, kompositioner med et ofte socialrealistisk indhold.

 

 

 

"Burgermesters"

Burgermeisters er et klassisk 5-mands Rock'n'Roll orkester, der vil have elguitar, saxofon og ikke meget andet. Alligevel er formerne aldrig faste, og man vil opleve drengene bytte instrumenter, lave street-parades a la 'New Orleans', inddrage publikum og få dem til at synge med på sange, de troede, de havde glemt. Det rygtes hurtigt, når der langt om længe er kommet et orkester, der spiller op til fest, som om de havde betalt for samtlige kuverter selv. Burgermeisters gider simpelthen ikke køre land og rige rundt for at levere tandløs underholdning, som er glemt få dage efter. Den skal have en over nakken, og Burgermeisters har et ansvar for deres del af festen, som de altid lever op til. Den stigende efterspørgsel fra festivaler og private har medført, at Burgermeisters også kan hyres i fordoblet tilstand med fuldt udtræk på blæser-sektionen og høj strøm på klaviaturet.

Spilledage

 

Lørdag den 25. juni kl. 15.00 - 17.00

Rosa fra Rouladegade

&

Rockbussen

Familiekoncert i Hylddalen

 

Lørdag den 25. juni kl. 20.00 -01.00

Fyr og flamme

&

Magtens korridorer

&

Burgermeisters

Billetpriser

"Familiekoncert i Hylddalen" Lørdag den 25. juni kl. 15.00 - 17.00

Billetpris: kr. 100 + gebyr

1 barn må tage 1 voksen med GRATIS

 

"Musik i Hylddalen" Lørdag 25. juni kl. 20.00 - 01.00

Kr. 350,- + gebyr 

Køb billetter online