Morten Spiegelhauer - bag om Operation X

 Mød Morten Spiegelhauer

Bag om Operation X – version 2.0

Morten Spiegelhauer har gang på gang samlet sig opmærksomhed og skabt debat med sin journalistisk konfronterende programserie Operation X på TV2. Hans ligefremme, pågående og ikke mindst vedholdende stil har gjort ham til et kendt ansigt – på godt og ondt, når han og holdet bag programmerne har jagtet sandheden i de efterhånden mange sager.

I det nye foredrag Bag om Operation X – Version 2.0 giver Morten Spiegelhauer publikum de nye historier bag det anmelderroste, prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program Operation X – fra de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne og ikke mindst konsekvenserne…

Foredraget kommer også omkring programmets seneste afsløringer – ikke mindst sagen om udbytteskat. Programmet Jagten på vores milliarder afslørede nye bagmænd og et højt overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det desværre også gået ud over privatlivet. Han har skullet forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende TV-program…

 

Spilledage

Onsdag den 29. september kl. 19.30