Juelkoncert - med Mark og Christoffer

Ingen jul uden duoen "Mark og Christoffer" på NørregadeTeatret!

 

De er blevet kaldt "Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen". De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasiet og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk. Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og i forrige sæson spillede han hovedrollen som soldaten Chris i NørregadeTeatrets ”Miss Saigon”.

 

Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en. Den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

 

Gennem årene har Mark og Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, ”En rose så jeg skyde” og ”Last Christmas”.

 

Det er to venner der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 18 års makkerskab og venskab - 2 timers koncert.

 

Det er 5. år i træk Mark og Christoffer besøger NørregadeTeatret ved juletid!

 

CORONA-SITUATIONEN:

Vi passer på hinanden i NørregadeTeatret. Der er opstillet automater med håndsprit, og ophængt glasplader i cafeen, hvor der max. må være 22 gæster af gangen.

Vi lukker publikum ind i teatersalen af tre forskellige indgange – på billetten kan man se, hvilken indgang der skal benytte.

Det hele er møgbesværligt, men ved fælles hjælp og godt humør så går det nok...

Spilledage

 

Spilledage

Tirsdag den 8. december kl. 19.30

Onsdag den 9. december kl. 19.30

Billetpriser

 

Billetpriser

 

 

 

Julekoncert med Mark & Christoffer

A-stole

B-stole

C-stole

Løssalg

255,00

220,00

200,00

Abonnementspris

195,00

160,00

150,00

 
 

BEMÆRK – Tæller ikke som en af de tre teaterforestillinger i abonnementsordningen, men billet kan bestilles på kuponen bag i programmet.

 

 

 

Køb billetter online